Lider sindical acuzat de corupţie

Scris de admin pe March 25, 2011

Liderul CNSLR – Frăţia, Marius Petcu, a fost reţinut joi seara (24 martie), de către procurorii DNA după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 40.000 de euro. Vineri dimineaţa, procurorii de la DNA au descins la domiciliul liderului sindical în căutare de noi probe pentru dosar.

Conform unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în perioada anilor 2009-2010, Marius Petcu, în calitate de preşedinte al Federatiei Sanitas, a primit de la directorul unei societăţi comerciale aproximativ 20.000 de euro lunar pentru a atribui acestei firme un contract de execuţie de lucrari. Potrivit aceluiaşi comunicat, Petcu a fost prins în flagrant, joi, de procurorii anticorupţie, după ce a primit mită de la reprezentantul firmei beneficiare a contractului suma de 40.000 de euro,  sumă reprezentând tranşele aferente lunilor ianuarie şi februarie 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>