Când alcoolul rupe barierele… : Chiricheş, te iubim. Eşti de-al nostru! ( video )

Scris de Ovidiu Ciutescu pe January 29, 2014

chiriches beatVlad Chiricheş, unul dintre cei mai serioşi fotbalişti români, a fost surprins de paparazzi atât de beat încât nu se putea ţine pe picioare. Aventura bahică a internaţionalului român i-a făcut pe conaţionali să-l arate cu degetul. Deh, suntem o ţară de sfinţişori… Aici, în cazul în care aţi uitat, lumea trece pe lângă cârciumi ca acceleratul prin gară. Iar atunci când se hotărăşte să treacă pragul crâşmei,  comandă doar…agheasmă!

 

Peste „Canal”, reacţia fanilor a fost total opusă celei de acasă.  “E de-al nostru, acum îl iubesc şi mai tare pe Chiricheş“, a fost reacţia unui suporter după ce a văzut postarea video pe Twitter. Nici conducerea lui Tottenham nu a avut ieşiri virulente. “Da, am văzut acel filmuleţ. Mi s-a mai întâmplat şi mie să cad în zăpadă…” – a reacţionat, cu umor, antrenorul Tim Sherwood. Tehnicianul este convins că instabilitatea fotbalistului pe care îl are sub comandă se datora faptului că „probabil ca bătea vântul foarte tare acolo!”

Sherwood susţine că românul nu va fi amendat de club pentru că „până la urma n-a încălcat nicio regulă.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>