Dreptatea lui Nică

Scris de Ovidiu Ciutescu pe June 8, 2014

basarab panduruBasarab “Nică” Panduru, fostă mare glorie  a fotbalului românesc, a cam intrat în umbră. Doar aparițiile pe la diferite talk-show-uri cu caracter sportiv îl mai aruncă în ochii telespectatorilor sau cititorilor de presa sportivă. Însă, atunci când o face Nică merită toți banii.

 

Rezultatele obținute de reprezentativa de gimnastică a României la Campionatele Europene și performanțele uluitoare ale Simonei Halep pe dreptunghiul tenisului mondial l-au făcut pe fostul mijlocaș de geniu să îi sictirească pe politicieni. “Stai în banca ta!” – a transmis Nică clasei politice. Reacția? A fost promptă și a venit prin vocea premierului Victor Ponta. “Am dat 250 de mii de euro să sponzorizăm turneu de tenis de câmp de la București. Cum să susțineți că nu facem nimic?” – s-a indignat politicianul.

“Dacă tăceai, filozof rămâneai!” – spune o vorbă din bătrâni. Iar vorba asta i se aplică teribil de minune lui Ponta și colegilor care se erijează în conducători ai neamului românesc. Nu de alta, dar să spui că ai sponsorizat un eveniment de nivel mondial cu o sumă care în România se fură la fiecare minut… e jenant. Dacă mai pui în balanță și faptul că lucrul ăsta s-a întâmplat o dată la câțiva ani, atunci devine penibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>