Demisia lui Boc, victoria celor din Piața Universității?

Scris de admin_2 pe February 6, 2012

Emil BocPremierul Emil Boc a luat decizia de a depune mandatul Guvernului luni dimineață. Potrivit acestuia hotărârea a fost luată pentru a  ”detensiona situația socială” și pentru a nu influența “stabilitatea economică a țării”.

Președintele Traian Băsescu a anulat consultările care urmau să aibă loc la Cotroceni cu partidele parlamentare, urmând însă să le invite pentru a discuta despre viitorul premier.

“Demisia guvernului Boc era necesară, era de aşteptat, era cerută de toată lumea din ţară, fără să uite nicio secundă că s-au luat măsuri care au fost implementate prost, greşit şi împotriva intereselor publice de către guvernul Boc”, a declarat Victor Ponta, preşedintele PSD.

“Plecarea guvernului Boc este o victorie a celor care au protestat de la începutul anului în stradă. Este plecarea celui mai corupt, incompetent şi mincinos guvern din istoria României, cel puţin după 1989. Plecarea guvernului Boc este un prim pas către soluţionarea crizei politice şi deschiderea drumului către alegeri anticipate, singura formulă solidă către reaşezarea vieţii din România pe un făgaş normal”, a spus Crin Antonescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>