De 11 zile în Piaţa Universităţii

Scris de admin_2 pe January 24, 2012

ziua a 11-aAproximativ 200 de protestatari s-au strâns şi luni în Piaţa Universităţii, în cea de-a 11-a zi de proteste. Manifestanţii, majoritatea vârstnici, au scandat împotriva clasei politice şi a actualei puteri.

Momente tensionate au fost atunci când un grup de tineri au adus în Piaţă pancarte cu “USL, PDL aceeaşi mizerie”, “Cu Oprescu la post totul merge prost”, ei fiind acuzaţi de protestatarii în vârstă că sunt inflitraţi de PDL. Scandalul s-a încheiat după câteva îmbrânceli, tinerii renunţând la banner şi părăsind zona.

Un alt moment fierbinte al manifestaţiei a fost apariţia în piaţă a unui ofiţer care, îmbrăcat în uniformă, a ţinut să se alăture protestului şi să-şi declare nemulţumirea faţă de “jignirile repetate” aduse de anumiţi politicieni oamenilor care protestează.

Mulţi dintre cei prezenţi luni seară în Piaţă aflaseră despre decizia premierului de a-l demite pe ministrul de Externe Teodor Baconschi, pentru “eroarea politică” de a posta pe blogul personal un text conţinând remarci jignitoare la adresa participanţilor la protestele din serile precedente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>