Are şanse moţiunea de cenzură USL?

Scris de admin_2 pe April 6, 2012

motiune de cenzuraMoţiunea de cenzură a USL nu are nicio şansă de reuşită, consideră democrat-liberalul Adriean Videanu. Potrivit acestuia opoziţia nu va aduna cele 236 de semnături necesare pentru ca moţiunea să treacă.

Pe de altă parte, el a declarat vineri că fiecare parlamentar care semnează o moţiune de cenzură în mod normal nu are ce să caute în PDL, răspunzând astfel unei întrebări privind modul în care vor fi sancţionaţi parlamentarii PDL care ar semna moţiunea de cenzură a opoziţiei.

“Procedura de dare afară a unui reprezentant al partidului în una din cele două Camere e una destul de greoaie, va analiza partidul. Ştiţi, trebuie să ajungem în CNC, pentru că sunt demnitari ai partidului. Dar, sigur, pe cale de consecinţă, eu aş spune făcă echivoc, într-adevăr, fiecare parlamentar care semnează o moţiune de cenzură în mod normal nu are ce să caute în PDL”, a precizat Videanu, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că USL va depune moţiune de cenzură pe 17 aprilie, iar documentul va consemna nu doar “cedarea premierului Ungureanu în faţa UDMR” în chestiunea UMF Târgu Mureş, ci şi “cedarea în fata intereselor străine de a vinde ce a mai rămas din resurse”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>