A sasea zi de proteste in Capitala

Scris de admin_2 pe January 19, 2012

proteste LondraProtestele au continuat pentru a şasea zi consecutiv în Piaţa Universităţii. Manifestanţii, în număr mai mic decât în zilele precedente, s-au strâns miercuri în faţa Teatrului Naţional. Protestele s-au desfăşurat paşnic, fără incidente, nemulţumirile fiind exprimate mai mult prin pancarte, umor şi muzică.

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a fost miercuri seara în Piaţa Universităţii unde s-au strâns manifestanţi, dar nu a mers în mijlocul manifestanţilor.

În jur de 150 de români din Marea Britanie au participat miercuri, în faţa ambasadei României la Londra, la un miting în semn de solidaritate cu românii care au ieşit în stradă. Un protest similar a avut loc în Italia, la Trieste, fiind organizat de studenţii Erasmus.

Joi, în Capitală, 10.000 de persoane sunt aşteptate să participe la acţiunea de protest organizată de USL, denumită “MITING PENTRU LIBERTATE”. Acţiunea începe la ora 15:30, la Arcul de Triumf, de unde manifestanţii pleacă în marş pe Şoseaua Kiseleff, până în apropierea sediului Guvernului, unde rămân pentru miting până la 18:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>