Zece zile de proteste în Piaţa Universităţii

Scris de admin_2 pe January 23, 2012

proteste zece zileAproximativ 900 de persoane s-au adunat, duminică, în Piaţa Universităţii, pentru a zecea zi consecutiv, unde au scandat împotriva clasei politice şi, în special, a preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului. Manifestaţia, lipsită de incidente, s-a încheiat în jurul orei 23.00, nefiind consemnate violenţe sau reţineri de persoane.

 

În ciuda vremii nefavorabile, mulţi dintre protestatari au venit în Piaţă împreună cu copiii, remarcându-se proporţia mai mare de tineri din rândul manifestanţilor.

Aceştia au scandat sloganuri împotriva clasei politice şi au avut bannere pe care scria, printre altele, “Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi”, “Jos Băsescu”, “Monarhia salvează România” “Fie iarnă, fie vară, până pleci noi stăm afară”, “Ciumpalaci din toate ţările, uniţi-vă”. De asemenea, au fost scandate lozinci pro-monarhie, în contextul în care Familia Regală a remis un comunicat referitor la proteste.

Sute de persoane au protestat, duminică seară, pentru a zecea zi consecutiv, în mai multe oraşe din ţară, cerând demisia Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.

One Response to “Zece zile de proteste în Piaţa Universităţii”

  • Ajinkya says:

    Am revenit cu mineta fresh si odihnita. Fara suparare, dar Amalia (imi pare rau, dar nu-mi vine in acest moment sa-i spun doamna) nu a fost niciodata o femeie care a impus un trend, nu a fost niciodata high-fashion exact asa cum spune si ella. Singura diferenta dintre ea si orice pitzi cuplata cu un bisnitar burtos este faptul ca a avut ceva mai multi bani decat acea pitzi si un sot cu bun gust. ATAT! Din nefericire sotul nu mai e langa ea ca sa o invete cand sa taca. Ii doresc succes in viata si sper din tot sufletul ca in urmatoarea perioada revistele de moda sau criticii de moda de prin Ciao, Spy si altele sa inceteze a mai urca in slavi un om care nu a facut/face nimic special si a carui aroganta sfideaza cu nesimtire situatia tragica in care se afla tatra noastra. Dar avand in vedere ca individe ca Eba si Udrea sunt in continuare promovate .slabe sanse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>