Proteste la Targu Mures

Scris de admin_2 pe January 13, 2012

protest Targu MuresAproximativ 4.500 de oameni au iesit in strada la Targu Mures pentru a-si exprima sustinerea si respectul fata de medicul Raed Arafat. Protestatarii s-a strans , joi, 12 ianuarie, in jurul orei 18.00, in centrul municipiului Targu Mures. Persoanele au pornit ulterior intr-un mars pe strazile orasului, indreptandu-se spre sediul SMURD.

Unii dintre cei prezenti la miting au aprins lumanari si au purtat pancarte pe care scria “Solidari cu SMURD”, “Respect pentru SMURD”, “Fatal error 404: Democracy not found”, “Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi”, “Raed Arafat suntem alaturi de tine”, “Respect pentru Raed Arafat, greata fata de Basescu”, “Nu ne luati dreptul la viata”, “Raed Arafat un model de urmat, Basescu un model de…. Unul construieste de 20 de ani, celalalt darama de circa opt ani”.

Actiunea a fost initiata pe reteaua de socializare Facebook ca urmare a deciziei lui Raed Arafat, de marti, de a demisiona din cauza criticilor formulate de Traian Basescu si a nemultumirilor privind prevederi referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii Sanatatii.

O actiune similara a avut loc, miercuri seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Cele peste 50 de persoane prezente au avut pancarte pe care scrie “Respect Arafat”, “Nu ne condamnati la moarte!”, “Ne-ati ciuruit!”. Actiunea a fost initiata, de asemenea, pe reteaua de socializare facebook si are titlul “SMURD pentru noi, noi pentru SMURD!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>