Proteste la -15 grade Celsius

Scris de admin_2 pe January 30, 2012

indignati-vaÎn ciuda gerului de afară, zeci de oameni au protestat, duminică, pentru a 17-a zi consecutiv, în mai multe oraşe din ţară, cerând demisia Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.

În Bucureşti, tinerii prezenţi în Piaţa Universităţii au luat decizia de a protesta cu program, date fiind temperaturile de -15 grade Celsius. Astfel, ei au anunţat că vor veni zilnic, de la ora 20:00 până la 22:00, pentru a nu lăsa piaţa liberă. Sloganul lor este: “De la opt la zece seara vin aici şi-mi apăr ţara!”.

Manifestanţii care, de obicei, se întâlnesc la fântâna de la Arhitectură vor ca Piaţa Universităţii să devină un fel de platformă de comunicare a mesajelor şi nemulţumirilor românilor.

După o oră de proteste, un grup de cetăţeni a adus manifestanţilor ceai, prăjituri şi covrigi. Unul dintre tinerii prezenţi în piaţă a spus că s-a luat această decizie de a protesta cu program, fiindcă nu pot rezista foarte mult timp în frig. În semn de solidaritate şi unitate, o parte dintre protestatarii de la Teatrul Naţional a trecut strada, alăturându-se celor câteva zeci de tineri de la fântână.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>