Parteneriat cu manele ortodoxe

Scris de admin_2 pe March 24, 2011

Intr-un stat laic, asa cum ne place sa credem ca este Romania, se pune la cale un parteneriat intre biserica si stat. Un parteneriat care se fundamenteaza pe sloganul: banii publici in folosul public. Banii publici sunt banii nostri, ai celor care citesc aceste randuri. Asadar, statul nu stie sa fie filantrop cu banii nostri decat prin intermediul bisericii. Statul singur, usor retard cum il stim, nu este in  stare sa conceapa cu propriul cap programe sociale, atat de necesare de altfel. Trebuie sa mai toace niste bani printr-un parteneriat cu biserca noastra cea de toate zilele. Oare doar biserca stie, intr-un stat laic, cum sa acorde asistenta sociala? Pai atunci sa ne transformam intr-un stat religios si sa ascultam cu totii apoi maneaua ortodoxa a lui Florin Minune. Sau sa ne indignam?

One Response to “Parteneriat cu manele ortodoxe”

  • florin says:

    Ca biserica a fost unul din principalii sustinatori ai statului,fie el dictatorial sau democratic(?),nu mai este nici un secret.Mai avem putin si la intrebarile noastre ni se va raspunde invariabil:Asa a dat Dumnezeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>