Noi, cei de dupa virgula!

Scris de admin pe October 18, 2011

Da, e vorba despre noi, cei care nu intram in statistici decat in anii electorali.

In rest, suntem buni sa ni se dea 285 lei/luna pensie de handicap, sa fim tinuti cu lunile pe la diverse ghisee unde ne cautam maruntele noastre drepturi (cativa lei in plus la pensia de handicap, un ajutor pentru incalzire, un ajutor social…), sa tremuram cu retetele in mana la usile farmaciilor cautandu-ne medicamentele (asta daca nu cumva avem hepatita C sau cancer, si atunci… e si mai rau, suntem pe lista de asteptare – nu se stie asteptare a cui!!).

Si in loc sa iesim ordonat din sistem, asa cum ni se da indicatia, ca si asa suntem dupa virgula in zecimalele Comisiei de Statistica, mai vrem sa mai si mancam, sa ne mai si platim cheltuielile…Ar trebui sa luam masuri! Ce fel de masuri?

Sa facem exact ce nu vor ei. Adica sa ne adunam. Si sa vedeti ca daca ne adunam, uite-asa, unul cate unul, brusc s-ar putea sa trecem de partea cealalta a virgulei si sa incepem sa schimbam ceva. Pentru ca eu continuu sa cred ca schimbarea va trebui facuta de fiecare dintre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>